Vagtechniek

Garantie

Wij zijn BOVAG aangesloten, en dat is uniek voor een bedrijf wat zich met chiptuning en software-oplossingen bezig houdt. Heeft u onverhoopt een probleem met de auto, neem dan contact met ons op. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en blijft en zullen u daarom altijd helpen met een vraag of probleem.

 

BOVAG-garantie is van toepassing op alle ingrepen die wij aan de auto doen.

 

Softwaregarantie

Softwaregarantie is een term die veel gebruikt wordt, maar wat wordt hier nu mee bedoeld? Immers software is niet tastbaar en vergaat of verandert niet. Bij Vagtechniek krijgt u 5 jaar softwaregarantie op alle chiptuning stages, fabrieksupdates en andere software-oplossingen. Hieronder vallen de volgende zaken:

  • Storingsvrije werking van chiptuning en andere software-oplossingen

  • Terugplaatsen van chiptuning na een dealerupdate tegen gereduceerd tarief *

  • Origineel maken van de motorsoftware bij bv een dealerbezoek of verkoop van de auto tegen gereduceerd tarief *

* € 35,- per handeling

 

Fabrieksgarantie

Valt uw auto onder fabrieksgarantie dan is het raadzaam de volgende zaken in acht te nemen:

  • Een dealer kan zien dat een auto niet beschikt over de originele software. Dit geldt voor chiptuning maar ook voor een fabrieksupdate of andere software-oplossing.

  • Wilt u het risico zo klein mogelijk maken dat een dealer een chiptuning, fabrieksupdate of andere software-aanpassing detecteert, dan raden we aan de auto tijdens een dealerbezoek origineel te laten maken.

  • Let op! Vagtechniek aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid wanneer een dealer toch een chiptuning opmerkt en hierdoor (fabrieks)garantie afwijst, ook bij origineel gemaakte software.

 

(Garantie is niet overdraagbaar van eigenaar)

 

 

 

 Neem contact op