Uw chiptuning BMW specialist

title_image

Chiptuning BMW is de ideale uitkomst voor de BMW liefhebber die streeft naar perfectie op gebied van autorijden. Wanneer u uw BMW laat tunen door de specialisten van Vagtechniek, zorgt u voor een verbeterd motor- en koppelvermogen in uw auto. Gemiddeld wordt dit vermogen met 25% verhoogd. Daarnaast zorgt BMW tuning ook voor meer souplesse, meer trekkracht en daardoor voor meer rijcomfort. Vagtechniek is dé BMW chiptuning specialist die beschikt over software engineers die unieke tuningssoftware op maat kunnen maken voor uw BMW. Op zoek naar de beste chiptuning voor uw BMW? Maak dan een afspraak bij Vagtechniek!

Ontdek de mogelijkheden voor uw auto

BMW tuning in verschillende stages

U heeft bij ons verschillende opties voor BMW tuning. U kunt kiezen voor verschillende stages waarin de chiptuning wordt uitgevoerd. Wanneer u kiest voor Stage 1 chiptuning, dan wordt het originele motormanagement van uw auto aangepast. Bij Stage 1+ wordt er op de rollenbank een individuele afstelling gemaakt van de motorsoftware. Wilt u graag dat uw BMW wordt getuned met een op maat ontwikkelde software? Dan kunt u het beste kiezen voor Stage 2 chiptuning. Tot slot kunnen wij ook een fabrieksupdate voor u uitvoeren. Hierbij worden de originele waardes geüpdatet naar hogere fabriekswaardes. Welke soort tuning u ook kiest, Vagtechniek is de BMW chiptuning specialist en zullen er altijd voor zorgen dat de tuning van uw BMW tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Service en garantie bij Vagtechniek

Wilt u uw BMW laten chippen door een chiptuning BMW specialist? Dan zit u bij Vagtechniek helemaal goed! Onze specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning bij diverse BMW modellen en dit maakt ons tot een zeer geschikt bedrijf waar u ook úw auto kunt laten chippen. Als u ervoor kiest uw BMW te laten chippen in onze garage in Nuenen, dan bent u verzekerd van de beste service. Wij zorgen ervoor dat de software van uw BMW zo wordt getuned dat de auto meer trekkracht, meer souplesse en meer rijcomfort krijgt. U ontvangt bij ons 5 jaar softwaregarantie en daarnaast ook BOVAG garantie. Heeft u vragen met betrekking tot BMW chiptuning? Neem gerust contact met ons op, wij voorzien u graag van hoogwaardig advies op gebied van chiptuning BMW.