Chiptunen voor lease auto's

title_image

Als u denkt dat chiptunen niet mogelijk is bij lease auto’s, dan heeft u het mis. Bij Vagtechniek bent u op de juiste plek voor het laten chiptunen van uw lease auto. De chiptuning wordt op dezelfde manier uitgevoerd als bij alle andere auto’s. U bent verzekerd van een op maat gemaakte software voor uw lease auto. Een lease auto moet u op een gegeven moment weer inruilen, daarom kunnen wij de originele software ook weer voor u terugzetten. Zo is de software van de lease auto op het moment van inleveren weer origineel.

Bij het chiptunen van een lease auto wordt de huidige software aangepast, hierbij wordt de computer die de motor aanstuurt opnieuw geprogrammeerd. Door deze aanpassing krijgt de motor meer vermogen en trekkracht. Hierdoor zal uw lease auto comfortabeler rijden en krijgt de auto meer souplesse.

Ontdek de mogelijkheden voor uw auto

Uw lease auto professioneel laten chippen

Het chippen van uw lease auto moet gebeuren door een professional, daarom bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres. U kunt uw lease auto bij ons langsbrengen om deze te laten chiptunen. Wij kunnen een chiptuning uitvoeren bij verschillende automerken, waaronder Volkswagen, Audi, Skoda en ook met een Seat lease auto kunt u bij ons terecht. Bij Vagtechniek voeren wij chiptuning uit in verschillende methodes. Het ligt aan uw type lease auto en uw wensen welke manier wij toepassen om uw lease auto extra vermogen te geven. Zo hebben wij een stage 1 tuning, dit is de meest gekozen methode bij het chippen van auto’s. De bestaande motorsoftware wordt hierbij aangepast, waardoor de motor van de lease auto meer vermogen krijgt. Daarnaast hebben we een stage 1+ tuning, hierbij wordt de beste prestatie afgesteld op de rollenbank. Tevens kan er een Stage 2 tuning worden uitgevoerd bij uw lease auto. Bij deze chiptuning wordt de motor via de hardware gemodificeerd om zo maximale prestaties te behalen. Bij Vagtechniek beslissen we welke methode het beste bij uw lease auto past, dit gebeurt naar aanleiding van uw wensen.

5 jaar softwaregarantie

Bent u in het bezit van een lease auto van het merk Volkswagen, Audi, Skoda of Seat? Dan kunt u voor het chiptunen van uw lease auto terecht bij Vagtechniek. Door onze jarenlange ervaring en kennis van zaken kunnen wij uw auto professioneel chiptunen en het maximale uit uw lease auto halen. Wij zijn overtuigd van onze uitstekende prestaties en kunnen daarom 5 jaar softwaregarantie geven. Tevens ontvangt u 1 jaar garantie op het door ons geleverd hardware en eventuele onderdelen.

Wilt u graag meer informatie over het laten chiptunen van uw lease auto? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook eenvoudig een afspraak maken in onze werkplaats, waar wij uw lease auto zo zullen chippen dat u alles uit uw auto kunt halen. Dit betekent meer vermogen, meer trekkracht en meer souplesse!