Vagtechniek

BMW 116i chiptuning | Vagtechniek

Wilt u graag BMW 116i chiptuning laten uitvoeren om zo meer uit uw auto te halen? Bij Vagtechniek kunt u terecht voor BMW 116i chiptuning. Door uw auto te laten tunen zal deze een beter motor- en koppelvermogen krijgen, wat er voor zorgt dat het rijden in uw BMW erg comfortabel wordt. Gemiddeld wordt het motor- en koppelvermogen door BMW 116i chiptuning met maar liefst 25% verhoogd. Vagtechniek is specialist in BMW 116i chiptuning. Wij beschikken over software engineers die unieke tuningssoftware op maat kunnen maken voor uw BMW 116i.

 

Verschillende chiptuning stages

Wanneer u kiest voor BMW 116i chiptuning bij Vagtechniek, bent u verzekerd van een precieze werkwijze en goede kwaliteit. U heeft bij ons keuze uit verschillende methodes BMW 116i chiptuning. Wij werken met verschillende stages. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stage 1 tuning, dit houdt in dat het originele motormanagement van uw auto wordt aangepast. Wanneer u kiest voor stage 1+ chiptuning, dan wordt er op de rollenbank een individuele afstelling gemaakt van de motorsoftware. Daarnaast heeft u bij ons ook de mogelijkheid om uw BMW 116i te chiptunen met een op maat ontwikkelde software, in dit geval kiest u voor stage 2 chiptuning. Bij Vagtechniek kunnen we tot slot ook nog een fabrieksupdate voor u uitvoeren, hierbij worden de originele waardes geüpdatet naar hogere fabriekswaardes. De BMW 116i chiptuning zal tot in de puntjes worden uitgevoerd en u bent bij ons verzekerd van chiptuningsoftware van de beste kwaliteit. Wij bieden u daarom 5 jaar softwaregarantie en daarnaast ook BOVAG garantie.

 

Maak een afspraak bij Vagtechniek

Bent u op zoek naar een chiptuning specialist voor uw BMW 116i? Dan is Vagtechniek dé garage waar u moet zijn. Wij zullen er voor zorgen dat u nog meer rijplezier gaat beleven met uw BMW 116i. U zult merken dat uw auto beter presteert en wanneer u dezelfde rijstijl aanhoudt, wordt de auto ook nog eens zuiniger. De specialisten van Vagtechniek hebben jarenlange ervaring met chiptuning van verschillende auto’s. U kunt eenvoudig een afspraak maken bij onze garage, dit kan zowel telefonisch als via de mail. Ook kunt u ons contactformulier invullen, wij zullen zo snel mogelijk reageren en een afspraak met u inplannen.