APK Veldhoven

title_image

Heeft uw auto een Algemene Periodieke keuring (APK) in Veldhoven nodig? Dan is Vagtechniek de juiste plek voor u! Vagtechniek is een betrouwbare en professionele garage. Daarnaast kunnen wij u voorzien van een RDW-erkende APK keuring van uw auto. Onze specialisten staan voor u klaar op het gebied van onderhoud, reparaties, chiptuning en APK keuring in omgeving van Veldhoven. Wij bieden onze diensten van topkwaliteit aan tegen scherpe prijzen. Hierdoor geniet u van de specialisatie van onze werknemers tegen een scherp tarief. Vagtechniek is gespecialiseerd in een beperkt aantal automerken. Hierover beschikken wij over de juiste kennis en hebben wij jarenlange ervaring in de volgende automerken; Volkswagen, Skoda, Audi en Seat. Wanneer u een APK keuring Veldhoven wilt laten doen of langs wilt komen voor andere diensten. Maak eenvoudig een afspraak en kom langs. Onze specialisten staan voor u klaar!

Persoonlijk advies

Wilt u meer informatie? Vul dan dit formulier in of bel ons:

040-7508417
  RDW-erkende APK keuring Veldhoven

  Wanneer uw auto voor een APK langskomt wilt u uiteraard dat de auto goed na wordt gekeken. Hierdoor kunt u straks weer veilig de weg op. Bij Vagtechniek gebeurd alles met uiterste precisie. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud, reparatie, chiptuning en APK keuring in Veldhoven. Welke auto u ook heeft een APK keuring is noodzakelijk. Afhankelijk van het bouwjaar van uw auto en het type motor moet uw auto als volgt gekeurd worden:

  • Bouwjaar na 2005 en een dieselmotor? Dan is de eerste APK na 3 jaar en daarna zal deze jaarlijks plaats moeten vinden.
  • Bouwjaar na 2005 en een benzinemotor? De eerste APK van de auto is na 4 jaar. Daarna twee keer na twee jaar en zal daarna jaarlijks plaatsvinden.
  • Alle auto’s met een bouwjaar voor 2005 moeten de eerste APK na 3 jaar hebben. Daarna zal deze jaarlijks plaats moeten vinden.

  Wanneer u uw auto langsbrengt bij Vagtechniek, dan wordt deze gekeurd door een gecertificeerde keurmeester. Omdat veiligheid in het verkeer bij ons hoog staat, willen wij ervoor zorgen dat alle auto’s veilig de straat weer op kunnen. Daarom controleren wij op veel plekken. Met name op de volgende onderdelen: remmen, schokdempers, banden, verlichting en stuurinrichting. Wanneer er een defect wordt geconstateerd wordt deze met de juiste en originele materialen gerepareerd. Daarnaast wordt er tijdens de APK Veldhoven ook gelet op de uitlaatgassen. Dit doen wij met een oog op het milieu. Brengt u uw auto naar Vagtechniek? Dan verzorgen wij een complete check van uw auto. Hierdoor bent u verzekerd van topkwaliteit en weet u dat u weer veilig de weg op kunt na de APK keuring Veldhoven. Maak een afspraak en breng uw auto langs!

  Maak eenvoudig een afspraak en kom bij ons langs!

  Voor een goede APK keuring zit u bij Vagtechniek goed. Doordat wij een erkend RDW bedrijf zijn beschikken wij over de juiste papieren om een APK Veldhoven op een wettelijke manier uit te voeren. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit en weet u zeker dat uw APK geldig is. Daarnaast wordt onze APK keuring aangeboden tegen een vaste prijs van €49,- euro. Heeft uw auto dus een APK keuring nodig? Maak dan een afspraak bij Vagtechniek en breng uw auto langs! Wanneer u uw auto langsbrengt voor een grote onderhoudsbeurt, dan voeren wij de APK keuring gratis voor u uit! Verder krijgt u van ons een overzicht met de gevonden problemen. Pas wanneer u akkoord gaat zullen wij aan de slag gaan met uw auto. Hierdoor komt u niet onverwacht voor hogere kosten te staan. Wij zorgen ervoor dat u weer veilig de straat op kunt en uw auto naar behoren werkt. Vagtechniek is de juiste plek voor een APK Veldhoven! Neem contact op via mail, telefoon of het contactformulier op onze website. Onze medewerkers staan voor u klaar!