APK Nuenen

title_image

Een apk (algemene periodieke keuring) is in Europa een wettelijk verplichte keuring die ervoor zorgt dat uw auto veiligheid garandeert op de weg. Ook wordt deze uitgevoerd ter bescherming van het milieu. De keuringsplicht staat in Nederland sinds 1994 beschreven in de Wegenverkeerswet. Iedere auto eigenaar is dus verplicht om zijn of haar auto eens in de zoveel tijd naar een garage te doen voor een apk keuring.  

Bent u op zoek naar een professionele garage waar u terecht kunt met uw auto voor een apk in Nuenen? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren garage en onze monteurs hebben kennis van zaken en beschikken tevens over de juiste ervaring. Een apk uit laten voeren is nog nooit zo makkelijk geweest. Bij Vagtechniek willen we u graag ontzorgen op het gebied van de onderhoud van uw auto. Wilt u een afspraak maken voor een apk in Nuenen? Neem dan gerust contact met ons op of maak online een afspraak!  

Persoonlijk advies

Wilt u meer informatie? Vul dan dit formulier in of bel ons:

040-7508417
    Uw auto professioneel laten keuren (APK) in Nuenen

    Vagtechniek is een professionele garage die verschillend onderhoud uit kan voeren aan uw auto. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een apk keuring in Nuenen. Bij een apk wordt uw auto op verschillende onderdelen gekeurd door een gecertificeerde keurmeester. Zo is verkeersveiligheid erg belangrijk en worden de remmen, wielophanging, schokdempers, banden, verlichting, stuurinrichting en carrosserie gecheckt tijdens een apk keuring. Het kan zijn dat er een onderdeel niet naar behoren werkt, dan dient dit gerepareerd te worden om zo weer veilig de weg op te kunnen. Daarnaast wordt er bij een apk ook gecontroleerd op de uitlaatgassen van de auto, dit gebeurt met oog op het milieu. Tevens worden er ook nog een aantal algemene zaken gecheckt, denk hierbij aan het voertuigbewijs, de gebruikt brandstof en het voertuigindentificatienummer.  

    Erkend APK-bedrijf met uitstekende service

    Wij zijn een RDW-erkend APK-bedrijf en kunnen daardoor op de juiste en wettelijke wijze een apk keuring in Nuenen uitvoeren. Wij rekenen vaste kosten voor een apk, zo bent u bij een keuring incl. roetmeting, viergastest en afmelden €49,- kwijt. Heeft uw auto een grote onderhoudsbeurt nodig en een apk, dan is de apk keuring kosteloos. Voordat de apk wordt uitgevoerd ontvangt u van ons altijd de juiste prijs en zo weet u waar u aan toe bent. Wilt u meer informatie over een apk keuring in Nuenen voor uw auto? Contacteer ons dan telefonisch of via de mail. U kunt ook direct een afspraak maken of langskomen in onze garage, de koffie zal klaar staan!