APK Helmond

title_image

Heeft uw auto een Algemene Periodieke Keuring (APK) nodig in Helmond? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres. Wij zijn een professionele en betrouwbare garage en zijn een RDW-erkend APK-bedrijf. Wij bieden topkwaliteit voor een scherpe prijs. Onze specialisten staan voor u klaar op het gebied van onderhoud, reparaties, chiptuning en APK keuring in Helmond en omgeving. Bij Vagtechniek zijn wij gespecialiseerd in enkele automerken en beschikken wij over de juiste kennis en ervaring. Hierdoor kunnen wij op de juiste manier uw auto van een APK keuring in Helmond voorzien. Maak eenvoudig online een afspraak of neem contact met ons op via telefoon of email! Onze specialisten staan voor u klaar!

Persoonlijk advies

Wilt u meer informatie? Vul dan dit formulier in of bel ons:

040-7508417
  Betrouwbare APK keuring in Helmond

  Bij Vagtechniek bieden wij een uitgebreid dienstenpakket aan. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, chiptuning en een APK keuring. Een APK keuring is voor elke auto noodzakelijk. Afhankelijk van het bouwjaar en type motor moet uw auto als volgt gekeurd worden:

  • Bouwjaar na 2005 en een benzinemotor: eerste APK na 4 jaar, daarna twee keer na 2 jaar en dan elk jaar
  • Bouwjaar na 2005 en een dieselmotor: eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
  • Alle auto’s met een bouwjaar voor 2005: eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar

  Bij Vagtechniek wordt uw auto gekeurd door een gecertificeerde keurmeester. Bij ons staat veiligheid in het verkeer erg hoog. Daarom willen wij ervoor zorgen dat alle auto’s weer veilig de straat op kunnen. Wij controleren de auto onder andere op de volgende plekken: remmen, schokdempers, banden, verlichting en stuurinrichting. Wanneer er een defect wordt geconstateerd wordt dit uiteraard door onze professionals gerepareerd. Daarnaast wordt er tijdens de APK in Helmond ook gelet op de uitlaatgassen. Dit doen wij met het oog op het milieu. Wij zorgen voor een complete check van uw auto. Na de APK keuring kunt u weer veilig de weg op.

  Maak een afspraak en kom langs

  Als erkend RDW bedrijf beschikken wij over de juiste papieren om de APK keuring in Helmond op een wettelijke manier uit te voeren. Daarnaast bieden wij onze APK aan tegen een vaste prijs van €49,- euro. Deze prijs is inclusief een roetmeting, viergastest en afmelden. Heeft uw auto een APK keuring nodig? Breng uw auto dan langs bij Vagtechniek! Brengt u uw auto direct voor een grote onderhoudsbeurt? Dan is de APK in Helmond volledig gratis! Voordat wij de reparaties uitvoeren ontvangt u altijd eerst een overzicht zodat u weet waar u aan toe bent. Na akkoord gaan wij aan de slag met uw auto en zorgen we ervoor dat u zonder problemen de weg op kunt. Wilt u een APK in Helmond? Neem dan contact met ons op via mail, telefoon of het contactformulier op onze website. U kunt ook langskomen bij onze garage. Onze medewerkers helpen u graag verder.