APK Geldrop

title_image

Welke auto u ook heeft, een APK (Algemene Periodieke keuring) keuring is nodig. Wanneer uw auto toe is aan een APK in Geldrop, dan zit u bij Vagtechniek op de juiste plek! Wij zijn een ervaren en betrouwbare autogarage. Doordat wij een RDW-erkend APK garage zijn. Daardoor weet u ook dat u verzekerd bent van topkwaliteit. Onze specialisten staan voor u klaar en voeren graag de APK voor u uit. Daarnaast staan wij ook nog voor u klaar voor ander onderhoud, reparaties, chiptuning en andere werkzaamheden. Onze specialisten hebben kennis over uw auto en weten precies waar er op gelet moet worden. Hierdoor weten wij precies waar we op moeten letten tijdens de APK in Geldrop. Maak eenvoudig een afspraak bij Vagtechniek en kom langs! Wij zijn te bereiken via de mail, telefoon of het contactformulier op onze website!

Persoonlijk advies

Wilt u meer informatie? Vul dan dit formulier in of bel ons:

040-7508417
    APK Geldrop door RDW-erkende garage

    Vagtechniek is een gespecialiseerde autogarage. Wij hebben ons gericht op de zogenaamde vag-auto’s. Dat betekent dat wij ons gespecialiseerd hebben in de merken: Seat, Skoda, Volkswagen en Audi. Hierdoor kunnen wij gericht onderhoud, reparatie, chiptuning en andere werkzaamheden uitvoeren voor deze automerken. Hierdoor kunt u niet alleen voor APK bij ons terecht, maar voor nog veel meer. Daarnaast kunnen wij door onze specialisatie de APK in Geldrop goed uitvoeren. Ongeacht het merk of bouwjaar, elke auto heeft een APK nodig. Onze specialisten voeren deze graag voor u uit.

    Komt u naar Vagtechniek voor een APK keuring? Dan wordt de keuring door een gecertificeerde keurmeester gedaan. Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen en kunt u na de werkzaamheden weer veilig de weg op. Uw auto wordt op verschillende plekken gecontroleerd. Onder andere op de remmen, schokdempers, banden en nog veel meer. Daarnaast letten wij met het oog op het milieu ook op de uitlaatgassen. Wanneer u naar Vagtechniek komt voor uw APK keuring, dan verzorgen wij een complete check van uw auto. Onze specialisten kennen uw auto door en door. Daarom weten zij precies waar er op gelet moet worden en kan er preventief onderhoud worden uitgevoerd. Kom bij ons langs en laat ons uw auto keuren!

    Kom langs bij Vagtechniek voor een goede controle en service!

    Doordat wij een erkend RDW garage zijn beschikken wij over de juiste papieren. Hierdoor kunnen wij een APK keuring in Geldrop op de juiste manier uitvoeren. Daarnaast staat onze prijs voor een APK keuring vastgesteld op €49,- euro! Heeft uw auto een keuring nodig? Maak dan een afspraak en kom langs! Komt u ook direct voor een grote onderhoudsbeurt? Dan is de keuring volledig gratis! Voordat wij uw auto gaan repareren ontvangt u een duidelijk overzicht met de gevonden problemen en de daaraan verbonden kosten. Wanneer u akkoord gaat, dan zullen onze specialisten aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kan. Wilt u een APK in Geldrop uitvoeren? Vul dan eenvoudig het contactformulier in of neem contact op via de mail of het telefoonnummer. Onze medewerkers helpen u graag verder!