APK Eindhoven

title_image

Heeft uw auto een apk beurt in Eindhoven nodig? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres! Wij zijn een professionele en betrouwbare garage in Eindhoven die graag voor u klaar staat op het gebied van auto onderhoud, reparatie en apk in Eindhoven. De professionals van Vagtechniek beschikken over de juiste kennis en ervaring en zullen uw auto zorgvuldig van een apk beurt in Eindhoven voorzien. Maak vandaag nog een afspraak bij Vagtechniek voor een apk in Eindhoven!

Persoonlijk advies

Wilt u meer informatie? Vul dan dit formulier in of bel ons:

040-7508417
    Professionele APK beurt in Eindhoven

    Naast onderhoud, reparatie en chiptuning, kunt u bij Vagtechniek ook terecht voor een apk keuring in Eindhoven. Hierbij wordt uw auto op verschillende onderdelen gekeurd door een gecertificeerde keurmeester. Bij ons is verkeersveiligheid een erg belangrijk aandachtspunt voor de apk in Eindhoven. Om deze reden checken wij de remmen, wielophanging, schokdempers, banden, verlichting, stuurinrichting en carrosserie zorgvuldig tijdens de apk keuring. Als een onderdeel niet naar behoren functioneert, dan dient dit gerepareerd te worden om zo weer veilig de weg op te kunnen. Tijdens de apk check in Eindhoven controleren wij tevens op de uitlaatgassen van de auto. Dit doen wij voornamelijk met oog op het milieu. Ook worden er nog een aantal algemene zaken gecheckt, denk hierbij aan het voertuigbewijs, het voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof.

    Erkend APK-bedrijf met uitstekende service

    Vagtechniek is een RDW-erkend apk-bedrijf. Hierdoor kunnen wij op de juiste en wettelijke wijze een apk keuring in Eindhoven uitvoeren. Bij een apk brengen wij vaste kosten in rekening. Zo kost een keuring incl. roetmeting, viergastest en afmelden bij ons €49,-. Heeft uw auto niet alleen een apk keuring in Eindhoven nodig, maar ook een grote onderhoudsbeurt? In dat geval is de apk keuring geheel kosteloos. Voordat wij de apk uitvoeren, ontvangt u van ons altijd de juiste prijs en zo weet u waar u aan toe bent! Wilt u meer informatie over een apk in Eindhoven voor uw auto? Neem dan contact met ons op! Dit kan telefonisch of per mail. U kunt ook direct een afspraak maken of langskomen in onze garage. Wij helpen u graag!