Vagtechniek

Volkswagen Touran 5T chiptuning

De Volkswagen Touran 5T is een veelzijdige auto, erg praktisch en veel ruimte. Het is dan ook een echte familiewagen die veel wordt gereden in Nederland. Door de slimme innovaties wordt het rijcomfort verhoogt en is het een veilige auto om uw gezin mee te vervoeren. Wilt u toch iets meer halen uit uw Volkswagen Touran 5T? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres. U kunt bij ons uw auto laten chiptunen om zo het koppel- en motorvermogen te verhogen. Door deze aanpassingen zal het rijcomfort van de auto nog hoger worden en ook kunt met eenzelfde rijstijl zuiniger gaan rijden.

 

Uw VW Touran 5T meer trekkracht geven

De motor van een VW Touran 5T wordt door de fabrikant nooit ingesteld om volledig te kunnen presteren. Bij Vagtechniek maken we gebruik van deze marge. Binnen de marge kunnen we uw Touran 5T meer trekkracht en vermogen geven. Dit zorgt voor meer souplesse en comfort tijdens het rijden. Wilt u op vakantie met het hele gezin en de caravan gaat mee, dan heeft uw auto voldoende trekkracht nodig. Door uw VW Touran 5T te chiptunen kunt u de auto meer trekkracht geven, hierdoor zal het vervoeren van een caravan een stuk makkelijker gaan. Het rijden met een caravan zal dan aangenamer zijn en ook kunt u dan sneller op de eindbestemming aankomen.

 

Er worden verschillende aanpassingen doorgevoerd in de motormanagementsoftware. Bij Vagtechniek maken we gebruik van ons eigen ontwikkelde software, hierdoor kunnen wij kwaliteit en veiligheid garanderen. U kunt bij ons kiezen voor verschillende stages binnen het chiptunen. Er wordt vaak gekozen voor stage1 chiptuning bij de Volkswagen Touran 5T. Bij deze stage wordt de motorsoftware afgesteld op de weg. Bij de Touran 5T is het vaak ook mogelijk om een stage1+ chiptuning uit te laten voeren. Hierbij wordt de auto afgesteld op maat op onze superflow rollenbank. Er zijn dus verschillende mogelijkheden bij het chiptunen van uw Volkswagen Touran 5T.

 

Chiptuning door de specialisten van Vagtechniek            

Bij Vagtechniek bieden we chiptuning aan voor de Volkswagen Touran 5T met een 1.2 TSI 110pk, 1.4 TSI 150pk, 1.5 TSI 150pk, 1.6 TDI CR 110pk, 1.6 TDI CR 116pk, 1.8 TSI 180pk, 2.0 TDI CR 150pk en 2.0 TDI CR 190pk motor. Wilt u graag weten of wij uw auto ook kunnen chiptunen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt eenvoudig een afspraak maken en uw auto langsbrengen bij onze garage in Nuenen. Onze specialisten zullen dan kijken welke stage chiptuning het beste past bij uw auto en uw wensen. Zo kunnen we uw auto de verbeteringen en het rijcomfort geven wat u graag wilt. Wij zien u graag in onze garage voor de chiptuning van uw Volkswagen Touran 5T!