Vagtechniek

Volkswagen Tiguan tuning | Vagtechniek

De Volkswagen Tiguan is een echte alleskunner op het gebied van auto’s, het is een sportieve auto met veel ruimte en comfort. Wilt u meer uit uw Volkswagen Tiguan halen? Dat kan door middel van chiptuning. Bij het chiptunen van uw auto wordt de computer waarmee de motor wordt aangestuurd herprogrammeerd. Dit herprogrammeren gebeurd zo, dat de fabriekswaardes waar de computer op is ingesteld worden verhoogd. Door deze verbetering in het motormanagement, ervaart u na een chiptuning meer trekkracht, vermogen en souplesse. Uw Volkswagen Tiguan kan zo nog beter presteren en u kunt er vele voordelen uithalen. Het vervoeren van een caravan of aanhanger gaat zo een stuk eenvoudiger en ook zult u comfortabeler rijden. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een chiptuning van uw Volkswagen Tiguan.

 

Professionele chiptuning van uw VW Tiguan

Bent u op zoek naar een professionele garage voor het laten chiptunen van uw Volkswagen Tiguan? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres. Wij kunnen diverse VW modellen chiptunen, waaronder de Volkswagen Tiguan. Er zijn diverse uitvoeringen van de Tiguan waarbij we een tuning uit kunnen voeren, dit zijn onder andere de 5N, 5N facelift en de AD. Deze uitvoeringen kunnen in diverse stages een chiptuning krijgen. Bij Vagtechniek zijn de stage1 en stage1+ de meest gekozen varianten. Een stage1 tuning is een aanpassing van het originele motormanagement, hierbij wordt de motor afgesteld op de weg. Bij een stage1+ wordt de motor afgesteld op onze rollenbank, dit is een individuele afstelling van de motorsoftware. Na beide stages zult u meer rijcomfort en souplesse ervaren met uw Volkswagen Tiguan. Na de tuning van uw VW Tiguan heeft uw motor gemiddeld maar liefst 25% meer koppel- en motorvermogen.

 

Alleen eigen ontwikkelde software

Vagtechniek is een professionele garage in Nuenen waar u terecht kunt voor het laten chiptunen van uw Volkswagen Tiguan. Tevens is het mogelijk om andere Volkswagen modellen bij ons te laten tunen. Bij Vagtechniek maken wij alleen gebruik van eigen ontwikkelde software, zo bent u altijd verzekerd van een uitstekende chiptuning van uw VW Tiguan.

 

Wilt u een andere auto laten chiptunen? Geen probleem! Bij Vagtechniek zit u ook goed voor de tuning van diverse BMW, Audi, Skoda en Seat modellen. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor uw auto zijn? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder, zo kunt u binnenkort ook meer rijplezier beleven met uw auto!