Vagtechniek

Volkswagen T-Roc chiptuning | Vagtechniek

Wilt u uw Volkswagen T-Roc graag meer vermogen geven? Dat kan door uw auto te laten chiptunen. Bij het tunen van de Volkswagen T-Roc worden er verschillende softwarematige aanpassingen doorgevoerd om meer koppel en vermogen aan de motor te geven. Dit zorgt automatisch voor meer rijcomfort en een fijnere autorit. Bij Vagtechniek kunt u terecht voor de chiptuning van uw Volkswagen T-Roc. Deze wordt professioneel uitgevoerd door onze ervaren specialisten.

 

Er zijn verschillende stages waar u uit kunt kiezen bij het chiptunen van de T-Roc. Het ligt eraan wat u uw auto extra wilt geven en welke stage daar goed bij past. Zo kunt u ervoor kiezen om uw Volkswagen T-Roc extra koppel- en motorvermogen te geven, maar bij diverse stages is het ook mogelijk om voor een brandstof besparende optie te kiezen. Na een chiptuning merkt u gelijk al verschil in het rijcomfort. Als u dezelfde rijstijl behoudt, dan wordt de motor vaak ook nog een paar procent zuiniger.

 

Professionele tuning van de Volkswagen T-Roc

Bij Vagtechniek bieden bij chiptuning aan voor de Volkswagen T-Roc. Niet iedere T-Roc beschikt over dezelfde motor, zo is er een Volkswagen T-Roc met een 1.0TSI 115 pk motor, maar ook een 1.4 TSI 150pk, 2.0 TSI CR 150pk, 2.0 TSI 190pk en een 2.0 TSI R 300pk motor. Onze werkwijze bij een chiptuning verschilt per soort motor. Bij iedere genoemde motor van de T-Roc bieden wij een stage1 chiptuning aan. Hierbij wordt de motorsoftware afgesteld zodat deze meer koppel en vermogen kan behalen. Bij een stage1 chiptuning van de Volkswagen T-Roc zit er een proefrit voor en na de tuning inbegrepen. Naast een stage1 chiptuning is het bij de meeste motorisering van de T-Roc ook mogelijk om een stage1+ tuning uit te laten voeren. Bij deze stage tuning wordt uw auto helemaal op maat afgesteld op onze speciale rollenbank.

 

Chiptuning van diverse Volkswagen modellen 

Voor het chiptunen van uw Volkswagen T-Roc bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres. Er zijn verschillende stages waar u uit kunt kiezen bij de chiptuning van uw T-Roc. Bij iedere chiptuning gaan we erg voorzichtig en secuur te werk, om zo een uitstekend resultaat te behalen. Wij maken alleen gebruik van software die door onszelf is ontwikkeld. Hiervoor zijn onze software engineers dagelijks bezig voor zo de beste chiptuning voor uw Volkswagen T-Roc te kunnen ontwikkelen. U kunt bij ons ook terecht voor het laten tunen van andere Volkswagen modellen. Heeft u vragen over de chiptuning van uw auto of wilt u een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op. Wij zien u graag in onze garage in Nuenen voor het laten tunen van uw auto!