Vagtechniek

Volkswagen Polo tuning | Vagtechniek

Heeft u het gevoel dat u niet het maximale uit uw Volkswagen Polo haalt? De meeste Volkswagen Polo’s bevatten nog de fabrieksinstellingen die niet optimaal ingesteld zijn op de omstandigheden in Europa. U kunt door middel van (chip)tuning uw auto softwarematig aanpassen zodat deze meer koppel- en motorvermogen heeft. Voor het uitvoeren van (chip)tuning aan uw VW Polo bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres! Wij zijn onder andere gespecialiseerd in VW Polo tuning van meerdere modellen. Tunen gebeurt voor diverse types: VW Polo 6N2, VW Polo 9N, VW Polo 9N3, VW Polo 6R, VW Polo 6C en VW Polo AW. Voor de modernere modellen zijn er verschillende chiptuning mogelijkheden om uw VW Polo beter te laten presteren. Afhankelijk van welke wensen en eisen u heeft adviseren onze professionals welke stage chiptuning het meest geschikt is voor u. Na de chiptuning heeft de motor van uw Volkswagen Polo ongeveer 25% meer koppel- en motorvermogen.

 

Diverse mogelijkheden voor tunen VW Polo

Bij een Volkswagen chiptuning wordt uw auto softwarematig aangepast waardoor de motor van uw VW Polo betere prestaties kan leveren. Door de motor van uw VW Polo te herprogrammeren, optimaliseren wij de motor van uw VW Polo binnen de veilige grenzen. Vagtechniek heeft diverse mogelijkheden om de motor van uw Volkswagen te optimaliseren. Stage 1 chiptuning zorgt ervoor dat het motormanagement van uw Polo wordt geoptimaliseerd. Dit wordt gedaan door de software van de motorcomputer (ECU) aan te passen. Bij de Stage 1+ gaan onze specialisten met behulp van de rollerbank de motorsoftware van uw Polo individueel afstellen. Zo weet u zeker dat uw Polo het best mogelijk is afgesteld!

 

Voor Stage 2 chiptuning wordt er gekeken naar het optimaliseren van de hardware. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een andere downpipe. Deze modificaties zorgen ervoor dat uw auto optimaal kan presteren. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken om uw auto zo goed mogelijk te kunnen tunen. Wilt u meer weten of bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw Volkswagen zijn? Bekijk hier de mogelijkheden!

 

Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Hiervoor kunt u altijd terecht bij één van onze professionals. Zij kunnen u antwoord geven op uw vragen en weten welke aspecten belangrijk zijn bij VW Polo tuning of een van onze andere tuning mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar op 040-7508417 of mail ons op info@vagtechniek.nl! Vagtechniek is overtuigd van de door ons uitgevoerde chiptuning en softwareoplossingen, daarom krijgt u bij Vagtechniek 5 jaar software garantie op alle chiptuning stages, fabrieksupdates en andere softwareoplossingen!