Vagtechniek

Volkswagen Passat laten tunen | Vagtechniek

Wilt u meer uit uw auto halen? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht met verschillende Volkswagen modellen om deze te laten chiptunen. Met een chiptuning kunt u uw motor meer koppel en vermogen geven, hierdoor zal de auto meer souplesse krijgen en wordt ook de trekkracht van de auto verhoogd. Heeft u een Volkswagen Passat en wilt u graag een chiptuning uit laten voeren, dan is dat bij ons mogelijk. De Volkswagen Passat is van zichzelf al een uitstekende auto, maar het kan altijd beter. Het motormanagement van de auto wordt altijd afgesteld op bepaalde fabrieksinstellingen, hier zit dus vaak nog speling in. Bij Vagtechniek maken wij gebruik van deze speling en kunnen we dit gebruiken om uw VW Passat te chiptunen en meer koppel en vermogen te geven. Tevens zult u na de tuning van uw auto ook merken dat de motor zuiniger en efficiënter werkt, bij een gelijke rijstijl kunt u zelfs een aantal procent besparen.

 

Haal meer uit uw VW Passat met chiptuning

Bij de chiptuning van uw Volkswagen Passat wordt de computer die de motor aanstuurt herprogrammeerd. De fabriekswaardes van de VW Passat zijn zo ingesteld dat we bij Vagtechniek gebruik kunnen maken van de marge om de motor zo meer vermogen, trekkracht en souplesse te geven. Een chiptuning kan bij ons in diverse stages worden uitgevoerd. Zo kunt u kiezen voor een stage1 of stage1+ chiptuning. Bij de stage1 tuning wordt het originele motormanagement aangepast en bij de stage1+ tuning wordt de motorsoftware individueel afgesteld op de rollenbank. Bij sommige auto’s is het mogelijk om een stage2 tuning uit te laten voeren, hierbij wordt de motor aangepast met een software geheel op maat. Het is bij ons ook mogelijk om uw Volkswagen Passat een fabrieksupdate te even, hierbij wordt er een update gedaan naar hogere fabriekswaardes en zo haalt u ook meer uit uw Volkswagen Passat.

 

Diverse Volkswagen modellen professioneel laten tunen

Bent u in het bezit van een Volkswagen Passat en wilt u het motormanagement van uw auto laten optimaliseren? Bij Vagtechniek kunt u terecht voor de tuning van uw VW Passat door een echte chiptuning specialist. Onze technisch specialisten en software engineers zullen ervoor zorgen dat uw Volkswagen Passat betere prestaties gaat leveren. Na een chiptuning bij Vagtechniek zult u meer rijplezier gaan beleven met uw auto en zal de tuning zorgen voor meer souplesse en rijcomfort.

 

Voor het laten chiptunen van uw Volkswagen Passat kunt u bij Vagtechniek eenvoudig een afspraak maken. U kunt bij ons ook terecht met andere Volkswagen modellen en ook staan wij klaar voor de chiptuning van diverse Skoda, Audi, BMW en Seat modellen. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Wij zien u graag in onze garage in Nuenen, de koffie zal klaarstaan!