Vagtechniek

Golf 5 tuning laten uitvoeren door professionals

Bent u op zoek naar een bedrijf dat Volkswagen Golf 5 tuning uit kan voeren? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het tunen van verschillende merken zoals Volkswagen, Audi, Skoda en Seat. Door onze jarenlange ervaring, die wij verkregen hebben door de vele (chip)tunings, weten wij als geen ander op welke manier wij het hoogste rendement uit uw Golf 5 kunnen halen. Wij bieden chiptuning aan voor de Volkswagen Golf 5 met een 1.4 TSI 122pk, 1.4 TSI 140pk, 1.4 TSI 170pk, 1.9 TDI PD 90pk, 1.9 TDI PD 105pk, 2.0 TDI PD 140pk, 2.0 TDI PPD 170pk, 2.0 TFSI GTI 200pk, 2.0 TFSI GTI Edition 30 230pk en 3.2 V6 R32 250pk motor. Welke mogelijkheden er voor deze types zijn, kunt u hier bekijken. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!

 

VW Golf 5 tuning procedure

Bij de chiptuning van uw Volkswagen Golf 5, worden er aanpassingen gedaan in de motormanagementsoftware van uw Volkswagen Golf 5. Nadat de chiptuning uitgevoerd is, heeft uw Golf 5 ongeveer 25% meer koppel- en motorvermogen. Bij een gelijkblijvende rijstijl zal ook het verbruik van uw Golf 5 een paar procent afnemen.

 

Voor de eerder genoemde types is de stage 1 chiptuning altijd mogelijk. Hierbij wordt de huidige motorsoftware beter afgesteld, zodat uw Golf na de afstelling over meer koppel en vermogen beschikt. Bij verschillenden modellen van de Golf 5 is het mogelijk om een Stage 1+ chiptuning uit te laten voeren. Met behulp van de rollerbank wordt uw golf 5 op maat afgesteld. Bij Stage 1+ wordt er nog meer gekeken naar de individuele afstelmogelijkheden van de Volkswagen Golf 5 waardoor deze het meest optimaal presteert. Voor enkele modellen is de Volkswagen Golf 5 tuning stage 2 mogelijk. Bij een stage 2 tuning wordt aangepaste hardware geïnstalleerd dit kan bijvoorbeeld een andere downpipe zijn.

Een andere mogelijkheid kan het verbeteren van luchtdoorstroming van uw VW Golf 5 zijn. Hierbij wordt er een verbeterd luchtfilter geïnstalleerd.

 

De specialisten van Vagtechniek helpen u graag verder

Wilt u meer informatie over Volkswagen Golf 5 tuning door onze professionals? Neem direct contact op met een van de professionals van Vagtechniek of plan een afspraak in. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Op doordeweekse dagen zijn wij van 08.30 uur tot 17.30 uur en zaterdag van 08.30 uur tot 17.00 uur bereikbaar op 040-7508417 om uw vragen te beantwoorden. Door de vele mogelijkheden en aanbieders is het lastig om de juiste keuze te maken. Door gebruik te maken van de door ons ontwikkelde software, kunnen wij u exact vertellen welke afstellingen het meest geschikt zijn voor uw Golf 5. Hierdoor zal uw auto optimaal presteren en kunt u hier nog meer rijplezier van beleven!