Vagtechniek

Volkswagen Caddy laten chiptunen bij Vagtechniek

Een betrouwbaar resultaat behalen bij het chiptunen van uw Volkswagen Caddy? Dat kan bij Vagtechniek. Wij beschikken over de juiste kennis en jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning bij onder andere diverse Volkswagen modellen. De Volkswagen Caddy is een auto die veel in het bedrijfsleven wordt gebruikt. Een Caddy beschikt namelijk over de nodige opbergruimte. Ook is er een model van de Caddy die geschikt is als passagiersvoertuig.

 

Met een chiptuning van uw Volkswagen Caddy kunnen we bij Vagtechniek de best mogelijke prestaties halen uit uw auto. Hierbij stellen wij de motor van uw Volkswagen Caddy efficiënter af, hierdoor krijgt deze direct meer trekkracht en power. Op deze manier kunt u meer souplesse en rijplezier behalen uit uw VW Caddy. Wie wil dat nou niet!

Diverse voordelen van het tunen van uw Caddy

Het chiptunen van uw Volkswagen Caddy brengt veel voordelen met zich mee. Zo kunt u meer halen uit uw auto en wordt het rijcomfort aanzienlijk verhoogt. Naast dat het koppel- en motorvermogen met ongeveer 25% wordt verhoogt, ervaart u ook meer trekkracht en souplesse. De motor gaat na de chiptuning efficiënter werken en bij eenzelfde rijstijl zal deze daardoor zuiniger gaan rijden. Laat u uw Volkswagen Caddy chiptunen bij Vagtechniek? Dan komt de fabrieksgarantie van uw auto niet in gevaar. Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent met de verbeteringen van uw auto en zullen hier ook alles aan doen. De software die wij gebruiken wordt door onze software engineers ontwikkeld en wij maken geen gebruik van software afkomstig van andere partijen.

 

Diverse stages chiptuning

Bij de chiptuning van uw Volkswagen Caddy kunt u kiezen uit diverse stages. Bij de VW Caddy wordt er veelal gekozen voor een stage1 chiptuning. Hierbij wordt het originele motormanagement aangepast. Ook een stage1+ chiptuning is mogelijk bij uw Volkswagen Caddy. Bij een stage1+ volgt er een individuele afstelling van de motorsoftware op onze rollenbank. Bij sommige Caddy modellen is het ook mogelijk om te kiezen voor een Stage2 chiptuning. Bij deze stage wordt de software op maat aangepast. Door de specialistische kennis van de vakmensen van Vagtechniek kunnen wij uw auto veilig chiptunen.

 

Eenvoudig een afspraak maken bij onze garage in Nuenen 

Er zijn diverse modellen van de Volkswagen Caddy die u bij ons langs kunt brengen voor een hoogwaardige chiptuning. Hierbij kunt u denken aan de Volkswagen Caddy 9K, 2K, 2K Facelift en de nieuwste 2K Facelift2. Wij kunnen deze diverse Volkswagen Caddy modellen elektronisch opvoeren waardoor de motor van uw VW Caddy betere prestaties kan leveren. Wilt u uw Volkswagen Caddy laten chiptunen? Maak dan snel een afspraak bij Vagtechniek. Dit kan zowel telefonisch als via de mail. Wij zien u graag voor de Chiptuning van uw auto en een kopje koffie in onze garage in Nuenen!