Vagtechniek

Volkswagen T-Cross chiptunen | Vagtechniek

De Volkswagen T-Cross staat bekend om zijn veelzijdigheid en is dan ook een populair model van Volkswagen. Wilt u meer halen uit de Volkswagen T-Cross? Laat deze dan chiptunen bij Vagtechniek. Door te kiezen voor het tunen van de motor van de T-Cross wordt het motor- en koppelvermogen aanzienlijk verbeterd. Tevens zal de Volkswagen T-Cross dan ook zuiniger en efficiënter gaan rijden, hierdoor wort onder andere het rijcomfort verhoogt. Bij Vagtechniek werken vakmensen die gespecialiseerd zijn in het tunen van diverse Volkswagen modellen, waaronder de T-Cross. Er zijn verschillende stages waarin de Volkswagen T-Cross kan worden gechiptuned, wij kijken graag naar welke stage het beste past bij uw auto en uw wensen.

 

Uw Volkswagen T-Cross laten tunen door specialisten

Bij Vagtechniek bent u aan het juiste adres voor de tuning van uw Volkswagen T-Cross. Hoewel dit een vrij nieuwe auto is, zit er zeker nog verbetering in. De motor van de Volkswagen T-Cross wordt namelijk niet ingesteld om optimaal te presteren. Wij maken daarom gebruik van deze marge om zo uw auto meer vermogen, trekkracht en souplesse te geven. Door het laten chiptunen van uw Volkswagen T-Cross kunt u meer rijcomfort ervaren en wordt het rijden in deze prachtige auto nog aangenamer. Onze software engineers en technische specialisten zullen ervoor zorgen dat uw auto optimaal zal gaan presteren.

 

De Volkswagen T-Cross beschikt over een 1.5 TSI motor, deze motor staat erom bekend dat deze kan gaan schokken. Het schokken van deze motor zult u voornamelijk ervaren bij een koude motor. Om het schokken van uw T-Cross te verhelpen kunt u deze laten chiptunen. Bij de tuning wordt onder andere de katalysator opwarming uitgeschakeld, dit zal het schokken bij een koude motor wegnemen. Zo kunnen er nog meer softwarematige aanpassingen worden doorgevoerd om zo uw rijplezier in de Volkswagen T-Cross te verhogen.

 

Diverse stages tuning voor meer koppel- en motorvermogen

Door uw Volkswagen T-Cross te laten chiptunen zorgt u voor meer koppel- en motorvermogen. Het rijden in deze auto wordt zo nog comfortabeler, dit komt onder andere door een verbeterde trekkracht en ook krijgt de T-Cross door tuning meer souplesse. Bij de chiptuning van de Volkswagen T-Cross ontvangt u bij Vagtechniek altijd 5 jaar softwaregarantie. Tevens geven wij ook 1 jaar garantie op het hardware en de onderdelen die wij hebben geleverd. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van de tuning van uw Volkswagen T-Cross? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook direct een afspraak maken voor de Volkswagen T-Cross tuning. Wij zien u graag in onze garage in Nuenen!