Vagtechniek

Seat Leon Tuning

De Seat Leon is een populaire auto in Nederland. Er zijn diverse tuning mogelijkheden voor de Seat Leon. Vagtechniek is gespecialiseerd in chiptuning van diverse modellen en merken, waaronder chiptuning van de Seat Leon. Met behulp van een aantal aanpassingen in de motormanagementsoftware, kan uw Seat Leon beschikken over meer vermogen of kan het verbruik verminderd worden. Een chiptuning levert gemiddeld 25% meer koppel- en motorvermogen op.

 

Vagtechniek maak gebruik van een eigen ontwikkelde software voor Chiptuning van uw Seat Leon 1M, 1P, 1P facelift, 5F of 5F facelift. Bekijk hier de mogelijkheden voor de Seat Leon. Er zijn weinig bedrijven die software zelf ontwikkelen. Het voordeel hiervan is dat wij exact weten wat de Seat Leon tuning software voor u kan betekenen. Bij externe software zijn chiptuning bedrijven altijd afhankelijk van de softwareleverancier. Als er een fout optreedt in de software, zullen deze partijen moeten wachten tot de softwareleverancier het probleem verholpen heeft. Dit kan in sommige gevallen erg lang duren.

 

Vagtechniek, uw chiptuning specialist.

De software voert uw motor elektronisch op, waardoor uw Seat Leon na de tuning betere prestaties kan leveren. Dit gebeurt door de computer, die de motor aanstuurt, te herprogrammeren. Hierdoor zal de motor binnen de veilige grenzen optimaal kunnen presteren. Er zijn verschillende mogelijkheden om een Seat Leon te tunen. Bij een Stage 1 chiptuning wordt de software van het motormanagement aangepast, dit levert meer vermogen voor de Seat Leon op. Een Stage 1+ chiptuning houdt in dat uw Seat Leon een motorsoftware aanpassing krijgt met behulp van een rollerbank. Hierbij wordt de grens van de maximale prestaties, specifiek voor uw auto, opgezocht. Bij Stage 2 chiptuning worden er hardware modificaties geïnstalleerd waardoor uw Seat Leon de beste prestaties kan behalen.

 

Heeft u nog vragen over de Seat Leon tuning? Wij beantwoorden ze graag!

Omdat er verschillende mogelijkheden zijn om uw Seat Leon te voorzien van chiptuning, kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste tuning keuze. Wij zijn op doordeweekse dagen van 08.30 uur tot 17.30 uur en zaterdag van 08.30 uur tot 17.00 uur bereikbaar op 040-7508417 om uw vragen te beantwoorden of om een afspraak in te plannen. Liever een mailtje sturen? Dat kan natuurlijk ook! Hiervoor kunt u gebruik maken van onze contactpagina. Wacht niet langer en kom er vandaag achter wat chiptuning voor uw Seat Leon kan betekenen.