Vagtechniek

Audi A3 tuning | Vagtechniek.nl

Vagtechniek is specialist in Audi A3 chiptuning. Door uw Audi A3 te laten chiptunen bij onze garage in Nuenen kunnen we ervoor zorgen dat uw auto beter gaat presteren. Wij zijn een van de weinige chiptuners die de volledige softwareontwikkeling in eigen huis doet. We maken daarom geen gebruik van ingekochte tuningsfiles en we maken voor iedere Audi A3 individuele tuningssoftware. Vagtechniek zal uw auto elektronisch opvoeren door aanpassingen te doen in het motormanagement programma. Op deze manier zorgen we ervoor dat de motor optimaal kan presteren. Wij maken aanpassingen in de instellingen van de ECU (Electronic Control Unit) waardoor de motor van uw Audi A3 optimaal gaat presteren.

Bent u op zoek naar een chiptuning specialist in Nederland? Vagtechniek heeft al jarenlange ervaring met de chiptuning van Audi A3 auto’s. Maak direct een afspraak bij onze garage!

Audi A3 laten chippen in Nuenen

De fabrikant van de Audi A3 heeft ECU chip in de motor niet ingesteld om optimaal te presteren. Vagtechniek gebruikt deze marge om uw Audi A3 meer trekkracht, souplesse en vermogen te geven. Omdat het afstellen van de motor van uw Audi A3 alleen door een echte specialist uitgevoerd kan worden, raden wij aan om dit in onze werkplaats in Nuenen te laten doen. Onze software engineers en technisch specialisten hebben de kennis in huis om de motor van uw Audi A3 beter te kunnen laten presteren. De aanpassingen in het motormanagement gaan ervoor zorgen dat het rijcomfort verhoogd wordt. Wilt u ook een beter presterende auto? Vagtechniek staat graag voor u klaar om de instellingen in het motormanagement te optimaliseren.

 

Wat is het resultaat?

Als u kiest voor chiptuning van uw Audi A3 bij Vagtechniek, dan zorgen wij ervoor dat u meer rijplezier met uw auto zult beleven. De resultaten per auto zijn verschillend, maar in het algemeen zorgt chiptuning ervoor dat uw motor gemiddeld 25% meer koppel- en motorvermogen krijgt. De optimalisaties in het motormanagement geven uw Audi A3 meer souplesse en de auto gaat beter presteren. Bij een gelijkblijvende rijstijl wordt u auto in de meeste gevallen ook een aantal procenten zuiniger.

 Neem contact op