Vagtechniek

Chiptuning Volkswagen

Wilt u graag meer uit uw Volkswagen halen? Laat uw Volkswagen dan chiptunen bij Vagtechniek! Wij hebben een eigen garage waar we de tuningssoftware voor alle Volkswagens op maat kunnen maken, zo sluit de software goed aan op de bestaande software van de auto. Wanneer u voor Volkswagen tuning kiest, zal het motor- en koppelvermogen tot wel 25% verbeteren en daarnaast zal de Volkswagen ook zuiniger en efficiënter werken. Door deze prestatieverbeteringen zult u ultiem rijcomfort ervaren en hierdoor beleeft u meer rijplezier in uw Volkswagen. Chiptuning Volkswagen? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres.

 

Volkswagen tuning zoals u wenst

Wanneer u uw Volkswagen bij Vagtechniek laat chiptunen, wordt de computer die de motor aanstuurt geherprogrammeerd. In de fabriek worden deze waarden namelijk lager ingesteld dan het maximale vermogen. Wij gebruiken deze marge om zo de motor van de Volkswagen meer trekkracht, souplesse en vermogen mee te geven. Het afstellen van de motor van uw Volkswagen kan alleen worden uitgevoerd door een echte specialist. Bij Vagtechniek bent u dan ook aan het juiste adres voor Volkswagen tuning. Wij schakelen onze professionals in om de chiptuning Volkswagen tot in de puntjes uit te voeren. U heeft bij ons verschillende opties voor het tunen van uw Volkswagen. Bij Volkswagen tuning Stage 1 wordt het originele motormanagement aangepast en bij een Volkswagen tuning Stage 1+ volgt er een individuele afstelling van motorsoftware op de rollenbank. Daarnaast hebben wij ook Stage 2 chiptuning voor uw Volkswagen. Hierbij maken we op maat gemaakte software voor een aangepaste motor.

 

Uitstekende service bij Vagtechniek

Vagtechniek is één van de weinige garages die beschikt over een volledige softwareontwikkeling. Door onze jarenlange ervaring met Volkswagen tuning kunnen wij u kwaliteit garanderen. U ontvangt bij ons 5 jaar softwaregarantie en daarnaast ontvangt u ook BOVAG garantie. Op die manier bent u verzekerd van een goede en veilige chiptuning van uw auto!

Chiptuning Volkswagen? Maak eenvoudig een afspraak bij Vagtechniek. Dit kunt u telefonisch doen (040-7508417), maar u kunt ons ook een mail sturen naar chiptuning@vagtechniek.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk een afspraak met u plannen zodat u binnen een zeer korte periode kunt genieten van extra veel rijplezier.