Vagtechniek

BMW X3 tuning | Vagtechniek

Streeft u naar perfectie op het gebied van autorijden in uw BMW X3? Dan is chiptuning de ideale uitkomst voor u! Bij Vagtechniek kunt u terecht voor BMW X3 tuning. Chiptuning zorgt er voor dat het motor- en koppelvermogen in uw BMW aanzienlijk beter wordt. Gemiddeld wordt dit vermogen met maar liefst 25% verhoogd. U zult meer rijcomfort ervaren omdat de tuning voor meer souplesse en meer trekkracht zorgt. Vagtechniek is specialist in BMW X3 tuning, wij beschikken over software engineers die unieke tuningssoftware op maat kunnen maken voor uw BMW X3. Op zoek naar de beste tuning voor uw BMW X3? Bij Vagtechniek zorgen we ervoor dat uw BMW nog beter gaat presteren!

 

Uw BMW X3 laten chiptunen in Nuenen

De ECU (Electronic Control Unit) chip in de motor van uw BMW X3 is niet ingesteld om optimaal te kunnen presteren. Bij Vagtechniek gebruiken we deze marge om uw BMW X3 te voorzien van meer souplesse, vermogen en trekkracht. U heeft bij ons de keuze uit verschillende stages waarin de chiptuning wordt uitgevoerd. Wanneer u kiest voor stage 1 chiptuning, dan wordt het originele motormanagement van uw auto aangepast. Bij stage 1+ wordt er op de rollenbank een individuele afstelling gemaakt van de motorsoftware. Wanneer u graag wilt dat uw BMW X3 wordt getuned met een op maat ontwikkelde software, kunt u het beste kiezen voor stage 2 chiptuning. Bij Vagtechniek kunnen we voor u ook een fabrieksupdate uitvoeren, hierbij worden de originele waardes geüpdatet naar hogere fabriekswaardes.

Het afstellen van de motor van uw BMW X3 kan alleen worden uitgevoerd door een echte specialist. Daarom raden wij aan om BMW X3 tuning in onze garage in Nuenen te laten doen. De software engineers en technische specialisten hebben de juiste kennis in huis om de motor van uw BMW X3 beter te laten presteren.

 

Service en garantie van Vagtechniek

Kiest u ervoor om uw BMW X3 te laten chiptunen door Vagtechniek, dan zullen wij er voor zorgen dat u nog meer rijplezier beleeft in uw BMW. U zult merken dat uw auto beter zal gaan presteren en als u dezelfde rijstijl aanhoudt, dan wordt uw auto ook nog eens zuiniger. De specialisten van Vagtechniek hebben jarenlange ervaring op gebied van chiptuning van diverse BMW modellen en dit maakt ons tot een zeer geschikt bedrijf waar u ook úw auto kunt laten chiptunen. Bij ons ontvangt u 5 jaar softwaregarantie, BOVAG garantie en 1 jaar garantie op de hardware en onderdelen die door ons zijn geleverd. Wilt u graag meer informatie of over BMW X3 tuning? Neem gerust contact met ons op.