Vagtechniek

BMW chiptuning bij Vagtechniek

Wilt u uw BMW graag laten chippen door een professional? Breng uw auto dan langs bij Vagtechniek! Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van BMW chiptuning. Het laten tunen van uw auto zorgt ervoor dat het motor- en koppelvermogen aanzienlijk verbeterd. Gemiddeld wordt dit vermogen met maar liefst 25% verhoogd! Daarnaast zorgt BMW chiptuning er ook voor dat de motor van uw MINI efficiënter en zuiniger gaat werken. Meer rijplezier beleven met uw BMW? Laat hem chiptunen bij Vagtechniek!

 

Uw BMW laten chiptunen in Nuenen

Wij zijn één van de weinige bedrijven die alle ontwikkeling van chiptuningsoftware in eigen huis doet. Bij het chiptunen van uw BMW maakt Vagtechniek geen gebruik van ingekochte tuningsfiles, maar maken we voor iedere BMW een individuele tuningssoftware. Door de software van uw BMW aan te passen, kan er meer vermogen uit de motor gehaald worden. Bij Vagechniek maken we gebruik van verschillende methodes van chiptuning. Bij stage 1 chiptuning wordt het originele motormanagement aangepast en bij stage 1+ BMW chiptuning volgt er een individuele afstelling van motorsoftware op de rollenbank. Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen voor stage 2 chiptuning, hierbij maken we een software op maat voor een aangepaste motor. Het afstellen van de motor vereist veel kennis van de techniek onder de motorkap van uw BMW. Onze technische specialisten zullen ervoor zorgen dat de motor van uw MINI nog betere prestaties kan gaan leveren, waardoor u meer rijplezier zult ervaren!

 

Garantie en service van Vagtechiek

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare garage die uw BMW kan chiptunen? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor het chiptunen van uw BMW en wij garanderen u de beste kwaliteit. Het resultaat zal per auto verschillen, maar over het algemeen krijgt uw motor na BMW chiptuning gemiddeld 25% meer motor- en koppelvermogen. U zult merken dat wanneer u dezelfde rijstijl aanhoudt, uw BMW beter zal gaan presteren en zuiniger wordt. Zoals gezegd bent u bij ons verzekerd van chiptuning van de beste kwaliteit, wij bieden u daarom 5 jaar softwaregarantie en daarnaast ook BOVAG garantie.

BMW chiptuning laten uitvoeren? Vagtechniek is dé garage waar u moet zijn. U kunt eenvoudig een afspraak maken bij onze garage, dit kan zowel telefonisch als via de mail. U kunt ook ons contactformulier invullen, wij zullen zo snel mogelijk reageren en een afspraak met u inplannen.