Vagtechniek

Audi TT tuning | VAG Techniek

Bent u in het bezit van een Audi TT en wilt u deze graag laten chiptunen? Dan is VAG Techniek de plek waar u moet zijn. Wij zorgen ervoor dat uw Audi TT nog beter gaat presteren door een chiptuning uit te voeren. Wij beschikken over een volledige softwareontwikkeling in onze garage en hierin zijn we één van de weinigen. We maken voor iedere Audi TT een individuele tuningssoftware en maken geen gebruik van ingekochte tuningsfiles. Uw auto zal door ons elektronisch opgevoerd worden doordat wij aanpassingen zullen doorvoeren in het motormanagement programma van de Audi TT. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat uw auto meer koppel- en motorvermogen heeft, waardoor deze optimaal kan presteren. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de motor van uw Audi TT zuiniger en efficiënter gaat werken.

 

Uw Audi TT laten chiptunen in Nuenen

De ECU (Electronic Control Unit) chip in de motor van de Audi TT is niet ingesteld om optimaal te kunnen presteren. Bij VAG Techniek gebruiken we deze marge om uw Audi TT te voorzien van meer souplesse, vermogen en trekkracht. Het afstellen van de motor van uw Audi TT kan alleen worden uitgevoerd door een echte specialist. Daarom raden wij het aan om dit in onze garage te laten doen in Nuenen. De software engineers binnen ons bedrijf hebben de juiste kennis in huis om de motor van uw Audi TT beter te laten presteren, dit geldt ook voor onze technische specialisten.

 

Bent u op zoek naar een tuning specialist in Nederland? Dan is VAG Techniek dé garage waar u moet zijn. Wij hebben al jarenlange ervaring met de chiptuning van verschillende auto’s, waaronder Audi TT auto’s. U kunt eenvoudig een afspraak maken bij onze garage, dit kan zowel telefonisch als via de mail. Ook kunt u ons contactformulier invullen, wij zullen zo snel mogelijk reageren en een afspraak met u vastleggen.

 

5 jaar softwaregarantie

Kiest u ervoor op uw Audi TT te laten chiptunen bij VAG Techniek, dan zullen wij ervoor zorgen dat u nog meer rijplezier beleeft met uw auto. Het resultaat zal per auto verschillen, maar over het algemeen krijgt uw motor gemiddeld 25% meer motor- en koppelvermogen als u uw Audi TT laat chiptunen. U zult merken dat uw auto beter zal gaan presteren en als u dezelfde rijstijl aanhoudt, dan wordt uw auto ook nog eens zuiniger. VAG Techniek is aangesloten bij BOVAG, u krijgt daarom bij stage1 tuning 5 jaar softwaregarantie, BOVAG garantie en 1 jaar garantie op de hardware en onderdelen die door ons zijn geleverd. Voor meer informatie over het tunen van uw Audi TT kunt u contact met ons opnemen!