Vagtechniek

Audi Q8 chiptuning | Vagtechniek

Een elegante, stoere en krachtige auto, dat is de Audi Q8. Deze sportieve, maar toch elegante auto is een nieuwer model van Audi en belooft heel wat goeds. Hoewel dit model bekend staat om zijn kracht en rijcomfort, kan dit altijd nog worden verbeterd door middel van een chiptuning. Bij een chiptuning wordt het motorsoftware van de auto geoptimaliseerd en zo kunt u meer kracht en souplesse halen uit uw auto.

 

Bent u op zoek naar een professionele garage die uw Audi Q8 kan chiptunen voor meer trekkracht een souplesse? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste kennis, technieken en ervaring om uw auto te tunen en deze onder andere meer trekkracht te geven. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning van diverse Audi modellen. Dit maakt ons dan ook een uitstekende garage voor het tunen van uw Audi Q8.

 

Meer koppel- en motorvermogen van uw Audi Q8

Een chiptuning laat u niet zomaar uitvoeren, u wilt meer uit uw Audi Q8 halen. Er zijn verschillende redenen waarom u kiest voor het laten tunen van uw auto. Wilt u uw auto meer trekkracht geven, om bijvoorbeeld een caravan of aanhanger beter te kunnen vervoeren. Het kan ook zijn dat u gewoon meer rijcomfort wilt ervaren met uw Audi Q8. Bij het chiptunen van uw Audi Q8 wordt het koppel- en motorvermogen met maar liefst 25% verhoogd. Dit gaat zeker voor meer kracht en souplesse zorgen.

 

U kunt bij Vagtechniek uw Audi Q8 laten chiptunen, deze chiptuning kan in diverse stages worden uitgevoerd. De populairste en meest gekozen stage is de stage1 tuning. Bij deze stage wordt uw auto op de weg afgesteld om zo de opgegeven waardes te behalen. Een stage 1+ is ook een veel gekozen stage, hierbij wordt uw Audi Q8 afgesteld op onze rollenbank. Bij deze stage krijgt u een uitdraai mee waar het koppel en vermogen van de motor op te zien is, zowel voor als na de chiptuning. Bij sommige uitvoeringen van de Audi Q8 is het mogelijk om te kiezen voor een stage2 tuning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto? Neem gerust contact met ons op!

 

Topkwaliteit tuning van diverse Audi modellen     

Er zijn verschillende uitvoeringen van de Audi Q8. Bij Vagtechniek.nl kunt u terecht voor een chiptuning van de Audi Q8 met een 45 TDI 231pk, 50 TDI 286pk, 55 TFSI 340pk, 4.0 TDI SQ8 435pk en RS Q8 600pk motor. Naast deze uitvoeringen kunt u bij ons ook terecht voor het laten chiptunen van andere Audi modellen. Van de Audi A1 tot de Audi Q7 of de Audi TT, het is bij ons allemaal mogelijk. U kunt eenvoudig een afspraak maken door telefonisch of via de mail contact met ons op te nemen. Wij zien u graag in onze garage in Nuenen!