Vagtechniek

Audi Q7 chiptuning bij Vagtechniek

Het komt tegenwoordig veel voor dat mensen hun auto laten chiptunen. Dit is zeker niet omdat de auto’s minder goed worden, meer omdat het bewezen is dat er veel voordeel uit gehaald kan worden. Het is niet zo zeer dat u uw auto laat chiptunen omdat deze niet goed is, maar om er zo nog meer uit te halen. U kunt zo ook uw Audi Q7 laten chiptunen voor meer vermogen en trekkracht. Bij een chiptuning wordt de computer welke de motor van de auto aanstuurt herprogrammeerd. De fabriekswaardes zijn namelijk op lage emissies ingesteld en hier zit dus nog speling in. Bij het tunen van uw Audi Q7 wordt er gebruik gemaakt van deze speling en zult u naderhand meer rijcomfort en trekkracht ervaren aan uw auto.

 

Uitstekende tuning van uw Audi Q7 voor meer vermogen

Wilt u uw Audi Q7 laten chiptunen voor meer koppel- en motorvermogen, wat weer lijdt tot meer trekkracht en rijcomfort? Bij Vagtechniek kunt u terecht voor de chiptuning van uw Audi Q7. Wij zijn een professionele garage die beschikt over de juiste kennis, technieken en ervaringen om de chiptuning tot in de puntjes uit te kunnen voeren. U bent bij ons dan ook verzekerd van kwaliteit en aanzienlijke verbeteringen na de tuning van uw auto.

 

U kunt bij Vagtechniek kiezen voor diverse chiptuning stages. De stage1 en stage1+ zijn veel gekozen stages die wij dan ook vaak aanraden. Ook bij de Audi Q7 zijn deze stages mogelijk. Bij de stage1 tuning wordt het originele motormanagement aangepast en de auto wordt op de weg afgesteld. Kiest u voor een stage1+ chiptuning, dan wordt de motorsoftware individueel afgesteld op onze Superflow rollenbank. Na een chiptuning zal uw motor gemiddeld 25% meer koppel- en motorvermogen hebben. Tevens kunt u hierna een aantal procent zuiniger gaan rijden, hierbij dient u wel dezelfde rijstijl te behouden.

 

Tuning van diverse Audi modellen

Meer rijplezier en rijcomfort? Dat kan met een chiptuning in de garage van Vagtechniek. Doordat wij beschikken over de juiste technieken, kennis en jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning, kunnen wij ook uw Audi Q7 voorzien van een optimale tuning. Tevens kunt u bij ons terecht voor het tunen van andere Audi modellen. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw auto en hoe u meer uit uw auto kunt halen? Neem gerust contact met ons op, wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. U kunt ook direct een afspraak maken, dit kan zowel telefonisch als via de mail.