Vagtechniek

Chiptuning van uw Audi Q2 | Vagtechniek

De Audi Q2 is een stoere en veelzijdige uitvoering. Dit maakt deze auto erg populair en we zouden bijna zeggen dat het niet beter kan. Echter is een Audi Q2 ook altijd nog te verbeteren, deze verbeteringen liggen vooral in de auto. Zo kan er door middel van een chiptuning het koppel- en motorvermogen worden verhoogd. Hierdoor wordt het rijcomfort aanzienlijk verhoogd en het kunnen van de auto wordt opgeschroefd.

 

Bent u op zoek naar een garage die de chiptuning van uw Audi Q2 kan uitvoeren? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres. Wij hebben de juiste kennis en ervaring in huis voor het chiptunen van diverse Audi modellen. Wij maken gebruik van eigen ontwikkelde software, hiervoor zijn onze software engineers dagelijks bezig met het ontwikkelen van chiptuningen voor verschillende auto’s. Voor de Audi Q2 hebben we dan ook een passend tuningsoftware die ervoor zorgt dat u meer uit uw auto kunt halen.

 

Audi Q2 laten tunen voor meer trekkracht

Bij Vagtechniek bieden we chiptuning aan voor de Audi Q2 met een 1.0 (30) TFSI 115pk, 1.4 (35) TFSI 150pk, 1.6 (30) TDI 115pk, 35 TDI 150pk, 2.0 TDI CR 150pk, 2.0 TDI CR 190pk, 40 TFSI 190pk en 2.0 TFSI SQ2 300pk motor. Bij de verschillende motoren van de Audi Q2 kan er een chiptuning uit worden gevoerd. Dit kan worden gedaan op basis van verschillende stages. Bij Vagtechniek kunt u kiezen voor een stage1 of stage1+ tuning. Bij de stage1 chiptuning wordt de motorsoftware afgesteld op de weg om zo de opgegeven waardes te behalen voor het koppel en vermogen van de motor. Een stage1+ tuning is ook een veel gekozen stage bij de Audi Q2. Bij deze stage wordt de auto op onze Superflow rollenbank gezet en hierop wordt de motorsoftware afgesteld. Soms is het mogelijk om een stage2 tuning uit te laten voeren bij de Audi Q2. Voor de mogelijkheden van uw Audi Q2 kunt u altijd contact met ons opnemen!

 

Na de chiptuning van uw Audi Q2 zult u meer souplesse en rijcomfort ervaren. Doordat de motorsoftware hoger wordt afgesteld, wordt het resultaat wat de Audi Q2 geeft ook verhoogd. Dit zorgt ervoor dat de auto onder andere meer trekkracht krijgt. Dit zult u voornamelijk merken met het optrekken, maar ook met het vervoeren van een caravan of aanhanger. Bij een gelijkblijvende rijstijl kan de motor ook nog een paar procent zuiniger worden.

 

Professionele tuning met een uitstekende service

Vagtechniek is dé garage in Nuenen waar u terecht kunt voor het laten chiptunen van uw Audi Q2. Naast de Q2 kunt u bij ons ook terecht met andere Audi modellen. Tevens staan wij voor u klaar als u uw Volkswagen of Seat wilt laten tunen voor meer trekkracht en rijcomfort. U kunt eenvoudig een afspraak bij ons maken, dit kan zowel telefonisch als via de mail. U kunt ook meer informatie bij ons opvragen en de verschillende mogelijkheden bekijken voor de chiptuning van uw auto. De koffie staat voor u klaar in onze garage in Nuenen!