Vagtechniek

Audi A8 4N tuning | Vagtechniek

Wilt u graag meer uit uw Audi A8 4N halen? Dit kan door middel van chiptuning. Bij het chiptunen van uw auto wordt het software van de motor verbeterd en zo krijgt uw auto meer trekkracht. Dit is lang niet alles wat u na een chiptuning uit uw auto haalt. Een Audi staat natuurlijk al bekend als een krachtige en uitstekende auto, maar het kan altijd beter. Ook bij de Audi A8 4N zijn verbeteringen aan te brengen, dit geldt voornamelijk voor het motormanagementsoftware. De computer die de motor aanstuurt, wordt bij een chiptuning verbeterd. Een auto wordt altijd met bepaalde fabriekswaardes ingesteld, echter zit hier nog speling in. Bij Vagtechniek maken we gebruik van deze speling en zo kunnen wij uw auto meer trekkracht en souplesse geven door deze te laten chiptunen.

 

Tot 25% meer koppel- en vermogen bij uw Audi A8 4N

Bent u op zoek naar een professionele garage die uw Audi A8 4N kan chiptunen om zo meer uit uw auto te halen? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste kennis en technieken om een chiptuning uit te voeren, zodat uw Audi A8 4N tot wel 25% meer koppel- en motorvermogen krijgt. Hierdoor zal het rijcomfort ook aanzienlijk verhogen en zult u meer rijplezier ervaren. Tevens wordt het vervoeren van een aanhanger of caravan zo ook een stuk eenvoudiger. Door de toegenomen trekkracht gaat dit soepeler en ervaart u hier zeker voordelen van.  

 

Bij Vagtechniek kunt u uw Audi A8 4N op verschillende manieren laten chiptunen. Zo kunt u bij ons kiezen voor een stage1 tuning of een stage1+ tuning. De stage 1 tuning is één van de meest gekozen vormen van chiptuning in onze garage. Hierbij wordt de auto op de weg afgesteld en wordt het motorvermogen verhoogd naar de opgegeven waardes. Een stage1+ is tevens populair, dan wordt uw Audi A8 4N op onze Superflow rollenbank afgesteld. Bij deze stage krijgt u ook een vermogensuitdraai mee, zo kunt u zowel de resultaten voor als na de chiptuning zien en met elkaar vergelijken.

 

Jarenlange ervaring met chiptuning van diverse Audi modellen

Bij het chiptunen van een Audi A8 4N is de juiste kennis en ervaring vereist om deze goed uit te voeren. Bij Vagtechniek beschikken we over de juiste ervaring, kennis en vakmensen om dit optimaal uit te kunnen voeren. U kunt bij ons terecht voor het laten tunen van uw Audi A8 4N, maar ook andere Audi modellen kunnen in onze garage worden gechiptuned. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. U kunt ook direct een afspraak maken voor het laten chiptunen van uw auto. Wij zien u dan graag in onze garage in Nuenen!