Vagtechniek

Audi A4 B9 facelift chiptuning | Vagtechniek

De Audi A4 B9 facelift is een aangepaste versie van de standaard A4. Zo is het design van de auto wat aangepast, hoewel Audi bekend staat om een rustig design, is deze update echter voorzien van een wat drukker design. Een sportievere uitstraling door de voorbumper en nieuwe uitlaten. Wilt u nou nog meer aanpassen en verbeteren aan de Audi A4 B9 facelift dan kunt u deze laten chiptunen. Bij het tunen van uw auto wordt het motorsoftware zo ingesteld dat deze betere prestaties kan leveren. Het koppel- en motorvermogen wordt dan aanzienlijk verhoogd, waardoor u meer rijcomfort beleefd.

 

Een chiptuning moet professioneel worden uitgevoerd bij een ervaren garage. Bent u op zoek naar een garage die uw Audi A4 B9 facelift kan chiptunen? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw auto volledig te kunnen tunen, om zo uw auto nog beter te laten presteren.

 

Meer rijcomfort en trekkracht

Bij Vagtechniek kunt u terecht voor het laten tunen van uw Audi A4 B9 facelift. Bij de chiptuning van uw auto wordt de werking van de motor geoptimaliseerd, waardoor deze betere prestaties kan leveren. Een Audi A4 B9 facelift wordt nooit optimaal ingesteld en wij maken gebruik van de speling die in de fabrieksafstelling zit. Bij een chiptuning in onze garage kunt u 25% meer koppel- en motorvermogen verwachten van uw auto.

 

U kunt uw Audi A4 B9 facelift bij ons in verschillende stages laten chiptunen. De meest gekozen stage is de stage1 chiptuning. Bij deze stage wordt de auto afgesteld op de weg om zo de opgegeven resultaten te behalen. Een stage1+ tuning wordt ook veel gekozen voor de Audi A4 B9 facelift. Bij de stage1+ tuning wordt uw auto op onze Superflow rollenbank afgesteld. Het vermogen van de motor wordt voor en na de tuning gemeten, hier krijgt u na de tijd ook een uitdraai van.

 

Uw Audi A4 B9 facelift laten tunen door professionals

In vergelijking met veel andere garages, ontwikkelen wij de tuningsoftware zelf en hebben wij voor ieder model van de Audi een individuele software. Onze software engineers zijn hier dagelijks mee bezig om er zo voor te zorgen dat de chiptuning veilig en professioneel kan worden uitgevoerd. Bij Vagtechniek hebben we jarenlange ervaring op het gebied van tuning voor diverse Audi modellen. Uw Audi A4 B9 facelift of een ander Audi model laten chiptunen door een professional? Neem direct contact op met Vagtechniek en maak eenvoudig een afspraak. Of kom langs in onze garage in Nuenen, de koffie staat klaar!