Vagtechniek

Audi A3 tuning laten uitvoeren | Vagtechniek

Bent u op zoek naar een specialist die Audi A3 tuning kan uitvoeren? Zoek dan niet verder! Vagtechniek is de specialist in chiptuning. Chiptuning van onder andere de Audi A3 komt vaak voor bij Vagtechniek. Door onze jarenlange expertise weten wij als geen ander waarop gelet moet worden! Voor het tunen van uw Audi A3 8L, 8P, 8P facelift, 8V of 8V facelift maken wij geen gebruik van ingekochte tuningsfiles. Wij kiezen voor ieder model individuele tuningssoftware, zodat de Audi A3 tuning aan alle eisen voldoet.  

 

Om chiptuning te kunnen uitvoeren moet de computer van uw Audi A3 opnieuw geprogrammeerd worden. De computer van de Audi A3 is niet ingesteld op de Nederlandse of Europese omstandigheden. De fabrieksinstellingen zijn in de meeste gevallen ingesteld op zeer lage emissies en geprogrammeerd voor de zwaarste omstandigheden. Door Audi A3 chiptuning uit te voeren zorgt u ervoor dat de Audi kan beschikken over meer trekkracht en vermogen.

 

De verschillende mogelijkheden voor Audi A3 (8v) tuning

De professionals van Vagtechniek kunnen chiptuning in diverse stages uitvoeren. Bij stage 1 wordt de bestaande motorsoftware zo aangepast dat de motor meer vermogen krijgt. Tijdens de fabrieksprogrammering worden de marges erg ruim aangehouden. Zoals eerder benoemd, wordt er namelijk rekening gehouden met de zwaarste omstandigheden. Deze omstandigheden zijn niet van toepassing in Europa waardoor deze door middel van stage 1 chiptuning geoptimaliseerd kan worden. Voor de tuning van onder andere de Audi A3 8v maken wij gebruik van onze eigen software. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van externe partijen mochten er fouten optreden. Mocht u chiptuning laten uitvoeren bij een bedrijf dat externe software gebruikt, dan zijn zij bij problemen afhankelijk van de oplossingen die de softwaremakers aanleveren.

 

Als u op zoek bent naar de beste prestaties, binnen de veilige grenzen, dan is stage 1+ de tuning optie voor uw Audi A3. Bij de stage 1+ wordt uw Audi A3 zorgvuldig op de rollerbank getest op diverse aspecten voor optimale prestaties. Tijdens dit proces wordt er gekeken naar welke opties het beste voor uw Audi A3 werken. Wat er exact gebeurt bij stage 1+, kunt u hier lezen. Bij stage 2 worden er een mechanische upgrade door middel van onderdelen zoals turbo en injectoren toegepast.

 

Wij beantwoorden graag uw vragen

Heeft u vragen? Blijf er niet mee zitten. De professionals van Vagtechniek beantwoorden uw vragen graag. Voor informatie van speciale behandelingen staan wij u graag te woord. Ons telefoonnummer en e-mailadres kunt u op de contactpagina vinden. Wij zijn overtuigd van onze chiptuning en softwareoplossingen, daarom krijgt u bij Vagtechniek 5 jaar software garantie op alle chiptuning stages, fabrieksupdates en andere softwareoplossingen. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Vagtechniek.